– Nordmenn er generelt flinke til å gjenvinne glass og metall, men dessverre finnes det flere som slurver – og noen som til og med tviler på at gjenvinningen finner sted. Gjennom «Thomas Tvileren» setter vi dette helt på spissen, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Sirkel, Gunhild Solberg.

 

I filmene møter vi en ung mann som ikke har særlig tro på gjenvinning. Han må tåle røff behandling, «Thomas» kastes rundt enten om det er i en kontainer, på et samlebånd eller i renovasjonsbilen. Og her snakker vi ikke om såkalte filmtricks, alt er gjennomført av stuntmannen Jiemba Sands, uten hjelp av spesialeffekter.

– Alt som skjer i filmene er ekte, og gir virkelig et innblikk i hvordan det er å bli dratt gjennom et gjenvinningsløp. Foreløpig har vi fått god respons på filmene, som får mye oppmerksomhet i sosiale medier, sier Solberg.

 

Hun forteller videre at det er produsert to versjoner av hovedfilmen, de er tilpasset hhv kommuner med henteordning og bringeordning for glassemballasjen.

– Vi ønsker at flest mulig skal ta disse filmene i bruk for at mest mulig glass skal finne veien til gjenvinning, sier hun.

 

Her kommer Thomas sammen med glassemballasjen.

 

Les mer og last ned filmene på Sirkel.no.

 


sirkel.no

Telefon: 23 17 39 80

www.sirkel.no

E-post: sirkel@sirkel.no