Gjenvinn & Vinn i Trondheim [ANNONSE]

Sirkel Glass / Sirkel Glassgjenvinning. Gjenvinn & Vinn i Trondheim. Foto: Ellen Lundring, TRV.

Annonsørinnhold

Gjenvinn & Vinn i Trondheim. Foto: Ellen Lundring, TRV.

I november har Trondheims innbyggere fått en ekstra klapp på skulderen når de gjenvinner glass- og metallemballasje. Det er delt ut 12 premier à kr 5000 til tilfeldige innbyggere som gjør jobben med å kildesortere glass- og metallemballasje.

Kampanjen har fått navnet Gjenvinn & Vinn, rett og slett fordi alt innbyggerne måtte gjøre for å vinne var å gjenvinne. Bak kampanjen står Trondheim Renholdsverk og Sirkel, som ønsker å takke og hylle alle innbyggerne som hver dag gjør jobben med å resirkulere glass- og metallemballasje.

– Folk flest er veldig flinke til å resirkulere glass- og metallemballasje. 95 prosent av all drikkevareemballasje i glass blir kildesortert og gjenvunnet til nye produkter. Det er fremdeles en del potensiale på glassemballasje som ikke er drikkevare, slik som tacoglass og syltetøyglass, samt på metallemballasje, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Sirkel, Gunhild Solberg.

I tillegg til å takke innbyggerne ønsker vi også å motivere enda flere til å kildesortere glass- og metallemballasje.

– Det er mange hverdagshelter der ute som gjør en veldig god innsats. Tross at mange kommuner har gått over til henteordning er det fremdeles mange innbyggere som må bringe glass- og metallemballasje til returpunkt. Det krever litt ekstra innsats, derfor er det også ekstra hyggelig å gi innbyggerne med bringeordning en ekstra takk, fortsetter Solberg.

Det gjøres en evaluering av kampanjen i disse dager, Sirkel planlegger å takke og motivere flere innbyggere rundt om i landet i 2021.

Ler mer om kampanjen her: https://www.sirkel.no/kommunikasjonsmateriell/gjenvinn-og-vinn/

 

Vi ønsker alle en god jul og godt nyttår, og takker for det gode samarbeidet gjennom 2020!


Les mer om Sirkel på sirkel.no.

Les siste utgivelse
ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE