Hvorfor annonsere i Kretsløpet?

Kretsløpet er Norges eneste spesialmagasin for avfall og gjenvinning samt forretnings- og fagområder knyttet til denne bransjen. Fagmagasinet når relevante beslutningstakere og fagpersonell i kommunal, interkommunal og privat renovasjonsvirksomhet. Avfallsbransjen / gjenvinningsbransjen er i kontinuerlig vekst og utvkling, med årlig omsetning på over 20 milliarder kroner. For alle med behov for å følge med på utviklingen på avfallsområdet, er Kretsløpet en sentral informasjonskilde. Derfor er magasinet en velegnet annonsekanal for leverandører, av produkter og tjenester, og for andre med behov for profilering og kommunikasjon overfor bransjen.

Ta kontakt for mer informasjon, tilbud eller bestilling av annonseplass i magasinet eller på www.kretslopet.no.

Annonseansvarlig:

ARNT ERIK ISAKSEN | FLEX Kommunikasjon & Markedsføring
Telefon: +47 41161619
E-mail: arnt.erik.isaksen@flexkommunikasjon.no

Annonseinformasjon 2019

Last ned medieinformasjon for 2019 (PDF)

Ansvarlig utgiver for Kretsløpet er Kretsløpet AS, et selskap som eies av Grønt Punkt Norge, Avfall Norge, Norsk Industri, Norsk Returmetallforening, Norsk forening for farlig avfall (NFFA) og Cowi AS. Kretsløpet er hovedorgan for avfalls- og gjenvinningsbransjen i Norge.

For kun kr 900,- pr. år gir Kretsløpet deg oppdateringer og informasjon om viktige hendelser, avfallsordninger, miljøpolitiske veivalg, produktnyheter, kunngjøringer og mye annet aktuelt stoff fra den stadig voksende bransjen avfall og gjenvinning.
Kretsløpet er landets eneste spesialmagasin for denne bransjen. Bestill et abonnement i dag gjennom å sende en mail til post@maximi.no, eller ring oss på 970 05 580. Gode rabattordninger ved bestilling av flere abonnement.
Velkommen som leser!

Meld deg på vårt nyhetsbrev